Garantie

Kostengarantie

Wij geven u als klant een kostengarantie wanneer wij uw zaak in behandeling nemen en daarmee garanderen wij u dat de inschakeling van onze hulp voor u kosteloos is.

Uitkeringstraject bij letselschade

Het traject bestaat hoofdzakelijk uit drie stappen:

1. Aansprakelijkheidstraject

Hierin wordt bepaald of de tegenpartij aansprakelijk is voor uw letsel. Als dit het geval is heeft u eventueel recht op een schadevergoeding.

2. Medisch traject

Indien de aansprakelijkheid is erkend moet er worden vastgesteld welke medische klachten als gevolg van het ongeluk kunnen worden aangemerkt. U bezoekt een onafhankelijk medisch specialist of een specialist die voor ons werkt. Het bezoeken van medisch specialist van de tegenpartij raden wij af. Er kan een erg afwijkende diagnose worden gesteld.

3. Afwikkelingstraject

Dit is de laatste stap in het uitkeringsproces van de schadevergoeding. Hierbij worden alle zaken tussen ons en de tegenpartij netjes afgehandeld. Aan het einde van dit proces ontvangt u de schadevergoeding waar u recht op heeft. Onze rechtshulp is in alle gevallen van aansprakelijkheid bij de tegenpartij voor u geheel kosteloos. De kosten die wij in rekening brengen voor onze hulp maken deel uit van de schadevergoeding. U loopt geen enkel risico en krijgt nooit een rekening te zien. Wij factureren rechtstreeks naar de tegenpartij! Dus twijfel niet om ons als specialist in te schakelen.

Geen inkomstenbelasting

Daarnaast heeft de wet in Nederland bepaald dat als u een vergoeding krijgt voor letselschade, u daar geen inkomstenbelasting over hoeft te betalen. De vergoeding moet echter wel onder één van de vier componenten vallen inclusief de zogenaamde “belastinggarantie”. De vier componenten zijn: extra kosten, vermindering van diensten, smartengeld en juridische kosten.

Kostengarantie

Wilt u meer informatie met betrekking tot onze kostengarantie, het uitkeringstraject, de vier componenten of belastinggarantie? Neem dan contact met ons op. Teunissen Letselschade wil voor u een maximale letselschadevergoeding behalen! Laat uw letselschade door ons beoordelen in een gratis intake gesprek (indien nodig ook huisbezoek) en wij kunnen u direct vertellen of u in aanmerking komt voor een letselschadevergoeding.

Recht op schadevergoeding?

Beantwoord binnen 1 minuut 6 vragen en bereken uw kans op een schadevergoeding

Schadevergoeding mogelijk?