Letselschade verkeersongeval en schadevergoeding, vraag direct advies.

Letselschade door een verkeersongeval is al het letsel in het verkeer opgelopen, ongeacht welke deelnemer u in het verkeer bent. Het maakt dus niet uit of u voetganger, fietser, of automobilist bent of zelfs bijrijder op de fiets of in de auto.

Aansprakelijkheid bij verkeersongeval

Bij een verkeersongeval is de aansprakelijkheid meestal vrij gemakkelijk vast te stellen. Zeker als u als fietser of voetganger gewond bent geraakt door toedoen van een motorrijtuig. Dan heeft u bijna altijd recht op vergoeding van tenminste 50 % van uw schade, en dikwijls nog meer.

Houdt u er alstublieft rekening mee dat de tegenpartij ook aansprakelijk kan zijn indien het verkeersongeval (gedeeltelijk) door uw eigen schuld is veroorzaakt!  Dit kan met name aan de orde zijn wanneer u als voetganger of fietser door een automobilist of brommer bent aangereden. Laat u bij letselschade daarom altijd gratis deskundig informeren over uw mogelijkheden en laat u niet te snel afschepen door het standpunt van de aansprakelijke verzekeraar.

Als de aansprakelijkheid erkend is, kost onze rechtsbijstand u doorgaans niets. De kosten moeten dan door de aansprakelijke partij worden betaald. Ook indien de aansprakelijkheid niet of gedeeltelijk wordt erkend,  krijgt u geen rekening van ons. Teunissen Letselschade neemt dit voor haar rekening!

Informeer dus vrijblijvend naar uw mogelijkheden bij ons!

Recht op schadevergoeding?

Beantwoord binnen 1 minuut 6 vragen en bereken uw kans op een schadevergoeding

Schadevergoeding mogelijk?