Letselschade zelfstandige en schadevergoeding, vraag direct advies.

Hedendaags starten steeds meer mensen als zelfstandige ondernemer. Wanneer u als zelfstandige ondernemer een ongeluk krijgt met letsel dan loopt uw bedrijf en inkomen gevaar. Teunissen Letselschade is gespecialiseerd in het bijstaan van zelfstandige ondernemers met letselschade.

Schadevergoeding samenstellen

Als u ondernemer bent en te maken krijgt met letsel wordt u daardoor gedwongen om maatregelen te nemen die grote impact hebben op uw omzet en winst. Diverse complicaties komen daarbij in zicht, u moet wellicht werk uitbesteden of tijdelijk personeel in dienst nemen.  We bekijken of er een aansprakelijke partij is en of we een schadevergoeding kunnen vorderen.

In het geval dat u als zelfstandige ondernemer letselschade heeft opgelopen waarbij een aansprakelijke partij aanwezig is, is het complex om een heldere schadevergoeding samen te stellen. De aansprakelijke partij kan u bijvoorbeeld tegenwerken of u moet duidelijk kunnen maken dat uw bedrijf en winstgevendheid wordt beperkt door uw opgelopen letsel.

Uw recht

Teunissen Letselschade  staat enkel aan de kant van het slachtoffer. Hierdoor zullen wij  een uitgebreide analyse van jaarrekeningen in combinatie met de grootboekrekeningen uit uw administratie opstellen. In deze analyse nemen we ook het lopende boekjaar mee waarin het ongeval heeft plaats gevonden. Samen zorgen we ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft zodat uw bedrijf een gezonde toekomst tegemoet kan zien.

Recht op schadevergoeding?

Beantwoord binnen 1 minuut 6 vragen en bereken uw kans op een schadevergoeding

Schadevergoeding mogelijk?