• Bureau voor Limburg en Brabant
  • Gratis rechtshulp
  • Wij helpen u snel en goed
  • 100% onafhankelijk
  • Vraag nu advies aan

Letselschade claim

Rechtsbijstandverzekering en letselschade uitkering

Veel mensen hebben tegenwoordig een rechtsbijstandverzekering (bijvoorbeeld bij Achmea, SRK, DAS of ARAG). Dat is natuurlijk prima. In beginsel zullen mensen met een rechtsbijstandverzekering, die letsel hebben opgelopen (bijvoorbeeld door een verkeers- of bedrijfsongeval),  de zaak bij hun eigen rechtsbijstandverzekeraar in behandeling geven. Helaas niet altijd tot hun volle tevredenheid, want let op: een rechtsbijstandverzekeraar is ook een verzekeraar!

Verzekeraars staan erom bekend dat ze niet graag uitbetalen en het liefst zo min mogelijk. Dat geldt ook voor uw rechtsbijstandverzekeraar. Ook die wil graag zo weinig mogelijk aan uw dossier doen. Voor een rechtsbijstandverzekeraar is uw letselschadedossier slechts een kostenpost. Hoe minder men daaraan hoeft te doen, hoe beter men het vindt.

Rechtsbijstandverzekeraar vs. letselspecialist

Voorts werken bij een rechtsbijstandverzekeraar veel jonge onervaren mensen die teveel dossiers moeten behandelen, waardoor de kwaliteit van de dienstverlening vaak te wensen overlaat en de keuzevrijheid van een cliënt wordt vaak beperkt. De rechtsbijstandverzekeraars hebben afspraken gemaakt met advocaten uit hun vaste netwerk. Deze advocaten moeten vaak ook honderden zaken behandelen tegen een vaste prijsafspraak. Hierdoor kunnen de belangen van de cliënt in het gedrang komen, ook omdat deze advocaten vaak niet voldoende deskundigheid in huis hebben.

Een letselschadespecialist daarentegen, kan u helpen met het enorme doolhof waar u mee te maken krijgt en kan u tips geven op verschillende gebieden.  Bij veel letselschadespecialisten krijgt u voorts betere service en een hogere kwaliteit van dienstverlening. Teunissen Letselschade is er voor u en dat willen wij u ook laten merken. U kunt ons veel gemakkelijker bereiken dan een rechtsbijstandverzekeraar, de lijnen zijn kort en wij  houden u goed op de hoogte van wat er in uw dossier speelt. Bij ons bent u geen dossiernummer in de kast, maar een mens dat recht heeft op een prima service en rechtshulp bij uw letselschadezaak.

Voor uw persoonlijke gemoedstoestand en voor de uiteindelijke hoogte van uw letselschade claim is het dus beter indien u wordt bijgestaan door een goede en professionele letselschadespecialist. U hebt immers recht op een gespecialiseerde belangenbehartiger die over deskundigheid, betrokkenheid en strijdvaardigheid beschikt. Deze eigenschappen bezitten de deskundigen van Teunissen Letselschade.

Recht op schadevergoeding?

Beantwoord binnen 1 minuut 6 vragen en bereken uw kans op een schadevergoeding

Schadevergoeding mogelijk?