Over Teunissen Letselschade

Begin 2012 opende Mw mr. J.J.F.G. ( Janneke ) Louisse Teunissen de deuren van haar eigen kantoor Teunissen Letselschade.

Personen die werkzaam zijn bij Teunissen Letselschade staan enkel aan de kant van slachtoffers. Doordat Teunissen Letselschade niet voor verzekeraars werkt, kan iedere schijn van belangenverstrengeling voorkomen worden en kan de onafhankelijkheid gegarandeerd worden.


Mw mr. J.J.F.G. ( Janneke ) Louisse Teunissen

Letselschade juriste

Janneke Louisse-Teunissen studeerde Nederlands recht vakthematische richting Gezondheidsrecht aan de Universiteit Maastricht. Na de afronding van haar rechtenstudie is zij ruim een jaar werkzaam geweest als bedrijfsjurist bij een provinciaal accountantskantoor. De werkzaamheden hadden betrekking op arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht en verbintenissenrecht, voornamelijk contractenrecht.

Van 2007 tot 2010 is Janneke als letselschade advocaat werkzaam geweest in het arrondissement Roermond. Zij stond slachtoffers van letsel bij in de afhandeling van hun letselschadezaken. Zij merkte dat klanten ook behoefte hadden aan de behartiging van hun belangen, bij aanverwante problemen die zich voordeden in een letselschadezaak, zoals conflicten met de werkgever of het UWV in het kader van arbeidsongeschiktheid.

Janneke heeft zich daarom ook toegelegd op het sociaal verzekeringsrecht. Naast werkzaam te zijn in de hiervoor genoemde rechtsgebieden, oriënteerde zij zich op het strafrecht. Nadat Janneke een aantal jaren in de advocatuur heeft gewerkt, heeft zij de overstap gemaakt naar een internationaal schaderegelingsbureau in de functie van letselschade jurist alwaar zij optrad voor verzekeraars uit Europa. Zij heeft zich de jaren daaropvolgend steeds meer in letselschade gespecialiseerd, ook bij letselschade door bedrijfsongeval.

Begin 2012 heeft zij de deuren van haar eigen kantoor Teunissen Letselschade geopend.

lees meer »

Dhr. J.E.M.W. (Jack) Luijs

Expert Letselschade

Jack Luijs is in 1987 begonnen als schadecorrespondent bij verzekeraar Interpolis te Roermond. Binnen Interpolis heeft Jack op verschillende afdelingen gewerkt en de nodige letselschade ervaring opgedaan. Die ervaring werd gecombineerd met het behalen van verschillende diploma’s en certificaten bestemd voor de letselschadebranche.

Dit op de afdelingen aansprakelijkheid voor particulieren, bedrijven en landbouwers. Maar ook de afdelingen bromfietsen, pleziervaartuigen en milieuschade kwamen aan bod. Steeds met het aspect letselschade.

Jack heeft daarna meer dan 15 jaren gewerkt als letselschade-belangenbehartiger bij rechtsbijstandsverzekeraars, afgewisseld met de laatste jaren als vertegenwoordiger voor buitenlandse verzekeraars. 

Juni 2016 heeft Jack de overstap gemaakt om als zelfstandig ondernemer het letselschadevak uit te oefenen, dit bij Teunissen Letselschade. Jack is bereikbaar onder nummer 06-22684168.

lees meer »

Recht op schadevergoeding?

Beantwoord binnen 1 minuut 6 vragen en bereken uw kans op een schadevergoeding

Schadevergoeding mogelijk?