Letselschade hondenbeet en schadevergoeding, vraag direct advies

Een letselschade oplopen door een hondenbeet kan uw leven danig op zijn kop zetten. Denk bijvoorbeeld aan de medische gevolgen, zoals: verwondingen, infecties en littekens. Vaak zijn de gevolgen van tijdelijke duur, maar een hondenbeet kan ook blijvend letselschade veroorzaken. In dat geval is het logisch dat de eigenaar of bezitter van de hond uw letselschade door een hondenbeet vergoedt.

Vraag nu rechtshulp aan »

Eigenaar hond vrijwel altijd aansprakelijk

Bij een  letselschade door een hondenbeet is het belangrijk om te weten dat:

  • Volgens het Nederlands recht is de eigenaar of bezitter van een dier (en dus ook een hond) bijna altijd aansprakelijk voor uw letselschade én
  • Uw letselschade altijd automatisch valt onder de aansprakelijkheidsverzekering van de veroorzaker (de eigenaar).

Kosteloze rechtsbijstand bij letselschade door hondenbeet

Uiteraard is het vanzelfsprekend dat u  uw letselschade ten gevolge van een hondenbeet kan claimen bij de veroorzaker, let wel op dat u enige juridische kennis nodig heeft, zodra u de verzekeraar benadert op eigen initiatief.

Alleen met deskundige hulp van een gekwalificeerde letselschadespecialist weet u zeker dat uw financiële belangen op een correcte wijze worden behartigd. Inschakeling van een letselschadespecialist betekent voor u in ieder geval géén juridische zorgen.

Wij adviseren u daarom vrijblijvend contact op te nemen met Teunissen Letselschade, om zo uw mogelijkheden met ons door te nemen.

Recht op schadevergoeding?

Beantwoord binnen 1 minuut 6 vragen en bereken uw kans op een schadevergoeding

Schadevergoeding mogelijk?