Mw mr. J.J.F.G. ( Janneke ) Louisse Teunissen

Letselschade juriste

Janneke Louisse-Teunissen studeerde Nederlands recht vakthematische richting Gezondheidsrecht aan de Universiteit Maastricht. Na de afronding van haar rechtenstudie is zij ruim een jaar werkzaam geweest als bedrijfsjurist bij een provinciaal accountantskantoor. De werkzaamheden hadden betrekking op arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht en verbintenissenrecht, voornamelijk contractenrecht.

Van 2007 tot 2010 is Janneke als letselschade advocaat werkzaam geweest in het arrondissement Roermond. Zij stond slachtoffers van letsel bij in de afhandeling van hun letselschadezaken. Zij merkte dat klanten ook behoefte hadden aan de behartiging van hun belangen, bij aanverwante problemen die zich voordeden in een letselschadezaak, zoals conflicten met de werkgever of het UWV in het kader van arbeidsongeschiktheid.

Janneke heeft zich daarom ook toegelegd op het sociaal verzekeringsrecht. Naast werkzaam te zijn in de hiervoor genoemde rechtsgebieden, oriënteerde zij zich op het strafrecht. Nadat Janneke een aantal jaren in de advocatuur heeft gewerkt, heeft zij de overstap gemaakt naar een internationaal schaderegelingsbureau in de functie van letselschade jurist alwaar zij optrad voor verzekeraars uit Europa. Zij heeft zich de jaren daaropvolgend steeds meer in letselschade gespecialiseerd, ook bij letselschade door bedrijfsongeval.

Begin 2012 heeft zij de deuren van haar eigen kantoor Teunissen Letselschade geopend.

« vorige pagina

Recht op schadevergoeding?

Beantwoord binnen 1 minuut 6 vragen en bereken uw kans op een schadevergoeding

Schadevergoeding mogelijk?