Nieuws

zondag 16 augustus 2020

Auto van de weg geduwd en botst tegen betonnen brugpijler

 Op de Dr. Anton Philipsweg in Weert heeft zaterdagavond rond 22.15 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Een auto was door een tegemoetkomende auto van de weg geduwd. De auto moest voor de tegenligger uitwijken, maar het kwam alsnog tot een botsing. De auto die moest uitwijken knalde tegen de betonnen brugpijler van viaduct Maarheezerhutten.

De andere auto raakte ook beschadigd, maar reed meteen door (richting Maarheeze). De bestuurder van de auto die tegen de betonnen pijler was gebotst werd aan zijn lot overgelaten. Gelukkig wist hij op eigen kracht het voertuig te verlaten. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft het slachtoffer voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie stelde ter plaatse een onderzoek in. De auto die is doorgereden betreft een blauwe personenauto. Er werden brokstukken van deze auto, waaronder de autospiegel, aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen.

Getuigen

Ben je getuige geweest? Of heb je een beschadigde blauwe personenauto gezien waarvan o.a. de zijspiegel van verdwenen is? Meld het dan bij de politie Weert via 0900-8844 onder vermelding van registratienummer: 2020130333.

 

Bron: Weertdegekste.nl

Terug naar het overzicht

Recht op schadevergoeding?

Beantwoord binnen 1 minuut 6 vragen en bereken uw kans op een schadevergoeding

Schadevergoeding mogelijk?