Nieuws

maandag 09 juni 2014

Twee gewonden bij ongeluk A2 – Nederweert

Op de A2 bij Nederweert is maandagochtend een ernstig ongeluk gebeurd. Twee mensen zijn gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde even na 8 uur in de richting Eindhoven – Maastricht. Een auto botste op de auto van een inspecteur van Rijkswaterstaat. Die wagen stond op de vluchtstrook. Loslopende hond Volgens de politie was Rijkswaterstaat bezig afzettingen te plaatsen om een loslopende hond te vangen.

De afzetting werd door de bestuurder van de rijdende auto te laat gezien, waarop hij op de auto van Rijkswaterstaat botste. Daar zat op het moment van de botsing niemand in. Bekneld Twee inzittenden van de andere auto raakten bekneld. Ze zijn door de brandweer bevrijd en inmiddels overgebracht naar het ziekenhuis. Rond 11.00 uur is de snelweg weer vrijgegeven. Het politieonderzoek was toen klaar.

De afsluiting zorgde ondanks de rustige maandagochtend voor een lange file. Het verkeer in de file moest op verzoek van de politie keren op de weg en in tegengestelde richting terugrijden. Andere automobilisten moesten omrijden via Venlo over de A67 en A73.

Terug naar het overzicht

Recht op schadevergoeding?

Beantwoord binnen 1 minuut 6 vragen en bereken uw kans op een schadevergoeding

Schadevergoeding mogelijk?